El Salvador

Nederland gaat wél naar het EK!

El salvador – NEderland gaat toch naar het EK

Nederland leek uitgespeeld. Niet goed genoeg voor het EK. Heel Nederland baalt, maar er is één man die nog net even wat meer baalt. Doordat hij zo hard baalt en een beetje gestuurd door hogere krachten, kan zijn geest niet anders dan toch maar wél naar het EK gaan. Krijgt hij heel Nederland mee is de vraag? Kan hij de nieuwe El Salvador zijn?

Denkkracht

Voetballen gaat even niet zo goed in Nederland, maar op creatief gebied lopen we voorop, dus waarom gebruiken we onze denkkracht niet om onze eigen realiteit te creëren? Wij bedachten het toen we aan het brainstormen waren om een vervolg te geven aan onze vorige onafhankelijke film BIKE!. “Tjsa dit jaar is er geen groot sportevenement, want we gaan niet naar het EK.” Gelukkig hadden we eens geleerd om in elk nadeel een voordeel te zien. Van wie ook al weer?

BIJZONDER PROCES

Het bijzondere aan het maakproces van deze film is dat niemand is betaald. Dit project is gemaakt met een team dat voor commerciële projecten al veel samen werkt. Én van dat team zijn maar liefst 8 professionals ooit als stagiaire begonnen bij BLIK, Het is dus ook een reünie van oude bekenden. Met dit bijzondere team van professionals is alles in 1 dag opgenomen. Meer BLIK dan dit kan het niet zijn!

Achter de schermen