WelgefeliMiesTaart

Een wijze les van je zomerliefde

Mies is jarig!

Mies wordt twaalf en iedereen is welkom. Ze heeft genoeg taart, de vetste playlist ooit en al d’r chicks komen. Denkt ze… Maar eigenlijk is het feest op een saaie camping, heeft haar vader twee extreem stomme oudjes uitgenodigd, komen haar chicks helemaal niet en is er toch net niet genoeg taart. Als dé hunk van de camping dan ook nog toezegt om te komen, neemt Mies het heft in eigen handen

Delen = vermenigvuldigen

De film is geboren uit de simpele gedachte dat er best wat meer gedeeld mag worden in de wereld. Zo leert Mies in de film dat geluk alleen maar toeneemt, naarmate je het met meer mensen deelt. Een film met een boodschap dus. Net als ‘El Salvador’ en ‘Bike’ is ook deze film gemaakt zonder budget, des te trotser zijn we op het resultaat!

Op vakantie!

Voor deze film vertrokken we met een hele stoet auto’s en een camper volgeladen met vakantiespullen richting de Ardennen. Eenmaal daar werd de camping van Jasper’s vader onze filmset. Drie dagen lang mochten we van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat doen wat we het liefst doen: film maken! Dit was wat je noemt een echte werk-vakantie! Drie lange, maar erg leuke dagen later vertrokken we weer richting Utrecht, waar we uiteindelijk met een hele bult aan materiaal onze eerste korte film, gemaakt in het buitenland, maakten!

Achter de schermen